ICHIROUFOTO
banner
By: Kamal Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Jul-2010 13:49 Email | Share | | Bookmark
Hasan Basri



Dah berkurun x hapdet haha. ini pun gambar lama juga


Wednesday, 20-Aug-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Around the House



xder subject dan xder masa nak outing.. pusing2 sekitar rumah jer la.. gambar ni ada yg baru ada yg lama.


Monday, 18-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Kids [high saturation]



Alah comelnyeh anak aku!!! muahahaha perasan aku nih. mmgla.. walaupun orang tgk anak kita ni x comel, tp bagi kita, 'anak akulah yang paling comel didunia... selepas isteriku...' haha.

Gambar anak sendiri kena saturation tinggi. heheh xderlah, kalau kita agak keadaan color masa tu cantik, tinggikanlah saturation. Betul ke???


Monday, 18-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kids [low saturation]



Bila dah boleh upload ni seronok pula nak upload lg. Gambar2 anak2 sedara aku ni.. kadang-kadang cantik juga rasa bila rendahkan saturation kat kamera. ada komen untuk aku tingkatkan kemahiran ni?


Monday, 18-Aug-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
Black n White



Dah lama aku tak update gambar kat sini. Internet tempat aku problem.
Ni aku try2 main gambar black n white.

Gambar atas tu adalah rumah tok aku yang dah usang. Lepas tok aku meninggal, serah rumah tu kat sepupu aku, duduk setahun dua dia blah ke KL. Tinggal la usang gitu... sedih pula aku tgk... teringat zaman manja2 dgn tok...

Gambar kedua, dari tingkap hotel di chowkit.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net